CMS
Schouten Webdesign >> CMS

CMS, Wat is dat nu weer? Dit is een vraag die wij van veel mensen horen. CMS staat voor Content Management System, Vrij vertaald in het nederlands betekend dit het beheren van de content van uw website.

Ontwikkeling

Ons CMS systeem is ontwikkeld in eigen beheer. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat eventuele specialisatie makkelijk de implementeren zijn. Zo hebben wij voor één van onze klanten een voertuigselector ontwikkeld (Zie ook: jdw-ae.nl).

Waarom een CMS

Ten eerste is een CMS kostenbesparend. U kunt in een aantal verloren minuten uw website zelf updaten, Ten tweede kunt u een wijziging direct doorvoeren. Stel dat u een product op uw website heeft staan en er komt een prijswijziging? Die wilt u immers direct doorvoeren op uw website?

Over ons

Schouten Webdesign is opgericht door Jan Schouten. Naarmate het internet groter werd begon bij hem de interesse voor het maken van een eigen website.

Nadat de site gemaakt was kwam er vraag van diverse mensen om ook hun website te ontwikkelen/onderhouden.

Schouten webdesign levert een goede en mooie website voor alle ondernemers en particulieren. De meeste klanten komen op dit moment uit gelderland.

Webdesign Valid CSS!

Webdesign Valid XHTML 1.1