Complete website vanaf € 750,-
Schouten Webdesign >> Home >> Complete website vanaf € 750,-

Een complete website vanaf € 750...

U wilt graag een website maar weet niet hoe? Uw budget is niet toereikend voor een uitgebreide website maar wil wel graag een presentatie op het internet?

Dit zijn enkele van de vele redenen om uw website te laten ontwikkelen door Schouten Webdesign. Wij bieden u niet alleen onze producten aan maar ook de beste service.

Wat krijg ik?

Als eerste doorlopen wij met u het proces voor het aanvragen van een domeinnaam. Tevens houden wij hier al rekening met een aantal zaken zoals het zoekmachine vriendelijk maken.

Bij de volgende stap gaan wij met u rond de tafel om een aantal items te bespreken. Enkele hiervan zijn: Het kleurgebruik (meestal zal dit overeenkomen met uw huisstijl), Uw voorkeuren enzovoorts.

Hierna gaan wij aan de slag met de onderdelen die besproken zijn met u. Hier komt een design uit voort. Deze presenteren wij u. U kunt tot 3 keer toe het design gratis laten herzien. Bent u dan nog niet tevreden dan kunnen wij uiteraard tegen betaling opnieuw een nieuw design maken.

Als het design goedgekeurd is dan wordt het tijd voor de content. Deze wordt door u digitaal aangeleverd. Evenals de foto's. Inbegrepen in de prijs zijn 3 pagina's met maximaal 5 foto's per pagina. Evenals de tekst moeten ook de foto's digitaal aangeleverd worden.

Wij zorgen hierna dat deze teksten en foto's op de juiste plaats op de website terecht komen. Tevens zorgen wij er voor dat alle spelling wordt gecontroleerd en dat de teksten pakkend geschreven worden.

Als de website compleet en naar tevredenheid is dan gaan wij deze plaatsen en zorgen wij er voor dat u bij de belangrijkste zoekmachines bekent wordt.

Ik heb een website, en nu?

Als een website eenmaal op het internet geplaatst is dan is het belangrijk om deze ook te onderhouden. Hierbij moet u denken aan: Wordt ik wel op de goede trefwoorden gevonden? Krijg ik wel bezoekers? Hoe krijg ik meer bezoekers?

Schouten Webdesign kan dit allemaal voor u doen. Kijk hier voor bij onderhoud.

Heeft u nog vragen of wilt u direct bestellen? neem dan contact met ons op.

contact
Over ons

Schouten Webdesign is opgericht door Jan Schouten. Naarmate het internet groter werd begon bij hem de interesse voor het maken van een eigen website.

Nadat de site gemaakt was kwam er vraag van diverse mensen om ook hun website te ontwikkelen/onderhouden.

Schouten webdesign levert een goede en mooie website voor alle ondernemers en particulieren. De meeste klanten komen op dit moment uit gelderland.

Webdesign Valid CSS!

Webdesign Valid XHTML 1.1